Oblikovanje tiskovin

Oblikovanje tiskovin foto 2 - Art Design

Oblikovanje tiskovin – verjamemo, da ste prav tako kot mi prepričani v dobro vizualno sladico, šele ko jo okusite s svojim jezikom.

Prav zato je dobra tiskovine v poplavi elektronskih sporočil še vedno pomembna. Vonj po tiskarski barvi, ki oblikuje sporočila na izbranem papirju je še vedno zakon!
Prospekti, katalogi, oglasi, letaki in plakati so nepogrešljiv vir promocije in predstavitve nekega podjetja. Pri tem ni pomembna samo sporočilnost, ampak tudi ideja, izdelava, izbira pravega papirja, ki daje neki tiskovini žlahtnost in prijeten občutek, ko jo vzamemo v roko.

Oblikovanje tiskovin zaupajte strokovnjakom

Oblikovanje tiskovin so nam zaupala že mnoga podjetja. V studiu Art Design vam s strokovnim znanjem svetujemo pri pristopu, oblikovnemu stilu in nagovornem tonu pri oblikovanju katalogov ali revij, hkrati pa vam nudimo tudi vse znanje pri izdelavi le-teh. Izkušnje imamo pri oblikovanju plakatov, oblikovanju jumbo plakatov, oblikovanju in prelomu knjig, revij ter ostalih tiskovin. Lahko vam oblikujemo in izdelamo čisto preprost nizkocenovni letak, kot tudi vrhunski in prestižni prospekt.

REFERENČNI PROJEKTI
KOLIKO BO STALO

Deli z ostalimi: