Poštarca

 

email_marketing
E-poštni marketing je izredno dober način, kako z enim samim klikom obvestiti več tisoč ljudi o vaši ponudbi. Orodje, ki ga »poštarca« omogoča je izdelava akcij in obvestil, pošiljanje na izbrane naslove. Poleg tega, da s takim načinom ne morete priti na listo t.i SPAM pošiljateljev vam uporaba sistema omogoča analizo prav vsakega poslanega obvestila: je naslovnik obvestilo prebral? Je kliknil na kakšno povezavo? Ga ponudba ne zanima in ne želi več prejemati obvestil? Poštarca je iz komercialnega vidika tudi zelo dobro analitično orodje, ki vam na izbrani masovni publiki daje referenčno sliko uspešnosti predstavljenega izdelka ali storitve.

 

 

Za podjetniško dejavnost je ekstremnega pomena, da smo prisotni na netu, aktivni na socialnih omrežjih in da gradimo lastno prepoznavnost. Tukaj je prvi vtis zelo pomemben, prav tako pa je pomembno, da je stran enostavna,  pregledna in nudi dovolj informacij, da obiskovalca zadržimo vsaj nekaj minut, da si ogleda ponudbo.
Bi tudi vi radi poslovne materiale, ki delujejo estetsko in poenoteno? Z našo pomočjo boste z lahkoto dosegli tudi ta cilj. Upoštevamo prodajno zgodbo, gradimo vrednost in izdelamo vizualni koncept za pojavnot v tiskanih in digitalnih promo materialih.
Ponudimo vam lahko :  * Izdelava koncepta, ki nosi zgodbo,* Izbira in odkup slikovnih materialov v podporo zgodbi in njihova tipična  obdelava* Izdelava spletne strani* Povezavo z družabnimi omrežji* Integracijo koncepta v oglasna sporočila in ostale digitalne materiale* Integracija koncepta v prodajne materiale in korporativne medije (brošure, zloženke…).
Vabimo vas, da si pogledate demonstracijsko verzijo “Štacunce”, ki je preprosta in namenjena prav takim kot ste vi. V tem mesecu smo za vas pripravili še posebej ugodno ponudbo. V vsakem primeru pa vam svetujemo popolnoma brezplačno. Zakaj ne bi izkoristili tega? Lahko vam spremeni življenje.
newsletter2017artdesign-3Dobra in kreativna celostna grafična podoba podjetja ali blagovne znamke naredi poleg prepoznavnosti tudi veliko bolj profesionalen vtis na vaše stranke, kupce ali poslovne partnerje. Ustvarja in poudarja profesionalen odnos in vašo zanesljivost.
newsletter2017artdesign_5Z našo pomočjo boste z lahkoto dosegli tudi ta cilj. Upoštevamo prodajno zgodbo, gradimo vrednost in izdelamo vizualni koncept za serijo oglasov.
_0003_layer-1Ker želimo, da ste na tekočem, kaj vam Google Analitika omogoča in ponuja vas vabimo, da preizkusite novi dodatek za merjenje obiskanosti vaših spletnih strani. Dodatek omogoča popoln in prost dostop do linkedin stikov podjetja, ki je obiskalo vašo spletno stran.
_0002_layer-2Samo nekaj klikov vas loči od povprečja – investirajte nekaj skromnih sredstev v kreativno rešitev poslovnih ali novoletnih daril. Investicija, ki se vam bo povrnila v nekajkratnem znesku. Za vas lahko zasnujemo le enostaven slogan ali elektronsko čestitko. Lahko pa predlagamo, opremimo in izdelamo celoten program.
_0001_layer-3V mesecu decembru vam ponujamo uporabo poštarce,  e-mail marketinga  za pošiljanje božične ali novoletne čestitke.
Možnost je enkratna mailing akcija na datum, ki ga sami določite po predhodni potrditvi e-poštnega sporočila/čestitke.

PRIJAVA NA NOVICE


porocilaBi tudi vi radi izdelali letno poročilo, ki bo pregledno zanimivo in estetko?
Z našo pomočjo boste z lahkoto dosegli tudi ta cilj. Upoštevamo sporočilnost in naslednje vidike letnih poročil

Predstavitev poslovanja, zgodbe, prepričljivosti
Oblikovanje in struktura
Promocija podjetja in znamke
Inovativnost uporabe letnega poročila kot komunikacijskega sredstva

Letna poročila izdelamo v elektronski in tiskani obliki.

VEČ O POŠTARCI

REFERENČNI PROJEKTI

Deli z ostalimi: