Marketing in kreativni oglasi

MarketingOglasiSlika

Agencijsko zastopanje je zelo učinkovit način sodelovanja med naročnikom oglasa, oblikovalsko – oglaševalsko agencijo ter medijem v katerem ta oglas vabi in ponuja vaše storitve ali izdelke. Pustite se torej zapeljati s čokolado obliti jagodni torti.

Gre preprosto za to, da z nami sklenete tako imenovano pogodbo za agencijsko zastopanje, ki predstavlja osnovo za naše sodelovanje. S tem pridobimo vsi: Mi imamo stalnega naročnika, ki ga dobro poznamo, vi pa zanesljivega partnerja, ki spremlja vaše poslovanje, zato smo v primeru raznih oglaševalskih akcij seznanjeni z filozofijo in se lažje vživimo v vašo kožo. Tako vam ni potrebno iskati oblikovalcev, tekstopiscev, fotografov za vsako akcijo posebej.
“V čem je torej trik?” boste rekli…
Vse večje medijske hiše, ki izdajajo tiskane publikacije, nudijo oglaševalskim agencijam določen rabat na oglaševalski prostor. Tega rabata naročnik oglasa ne more dobiti, lahko pa ga izkoristi na drugačen način:
V tem primeru dogovor o objavi in naročilo formalno prevzamemo mi, oglas naročimo, ga oblikujemo in tehnično pripravimo za objavo. Stroški izdelave in oblikovanja se krijejo iz agencijske provizije in tako dobite za ceno golega oglasnega prostora tudi OBLIKOVANJE in TEHNIČNO podporo.
Ne samo, da bodo stroški oglaševanja nižji, oglasi bodo neprimerno bolj učinkoviti, ker bo celotno kampanijo oblikovala ena sama agencija in bodo oglasi enotni ne glede na medij v katerem se bodo pojavili.
Torej? Izgubiti nimate kaj… lahko samo pridobite.

REFERENČNI PROJEKTI

Deli z ostalimi: