Kreativna poslovna in novoletna darila

 

Ste naveličani dolgočasnih koledarjev in lanskih steklenic vina?

Vaši poslovni partnerji in stranke cenijo vašo skrb zanje. Poslovna in novoletna darila so negovanje tega odnosa. Prav posebno pa bodo veseli, če ob tem pokažete nekaj kreativnosti, po kateri se vas bodo zapomnili. In ob tem boste veseli tudi vi – prav te majhne pozornosti so odličen način za utrjevanje poslovnih odnosov in odlična priložnost za utrjevanje vaše blagovne znamke. Ni lepšega kot to, da vam poslovni partner prizna, da je “tista vaša reklamna majica” tako dobra, da jo je nosil celo poletje! Izkoristite to!

Samo nekaj klikov vas loči od povprečja – investirajte nekaj skromnih sredstev v kreativno rešitev poslovnih ali novoletnih daril. Investicija, ki se vam bo povrnila v nekajkratnem znesku. Za vas lahko zasnujemo le enostaven slogan ali elektronsko čestitko. Lahko pa predlagamo, opremimo in izdelamo celoten program. Lahko nam pišete ali pa pokličete po telefonu 01 512 72 80 in skupaj najdemo idejno rešitev. Kot so že leta nazaj rekli pri podjetju Nike: Just Do It!

ZANIMA ME

 

Naš namen je izvirnost, enostavnost in možnost pošiljanja darila tudi preko pošte.
Darila naj bi bila poleg duhovite zgodbe tudi praktična.

Nekaj primerov, ko smo za naše naročnike ali lastno promocijo izdelali in oblikovali poslovna darila z dodano zgodbo in kreativo:

cajcekČajčki vseh dežel, združite se!
Ker naša marketinška zgodba bazira na jagodah, smo našli ustrezno embalažo in jo napolnili s sadnim čajem z okusom jagode.
Izdelali smo etiketo s sloganom “čajčki vseh dežel, združite se!” kjer smo navedli tudi nekaj dejstev oglede uživanja jagod in kakšne koristi za zdravje to prinaša. Sočasno je bila izdelana tudi voščilnica v enakem konceptu in obliki.

 

Cop, cop…
piskoti-modeli Za potrebe promocije smo oblikovali koncept poslovnega darila, ki v aluminijasti embalaži vsebuje nekaj različnih modelov, ki jih uporabljamo pri peki maslenih piškotov. V celoten paket smo vključili tudi drobno zloženko z recepti.

kolebnicaAnalogna naprava za preskok v Novo leto
V transparentno embalažo smo vtaknili našo napravo, ki omogoča preskok iz starega v novo leto. Gre pravzaprav za enostavno leseno kolebnico, ki smo ji dali novo nalogo. Embalaža je seveda opremljena z navodili in piktogrami, kako se tega pravzaprav lotimo. Korak po korak. Kolebnico po preskoku lahko uporabljamo tudi kot športni pripomoček.

koledar-kotanyKotanyi koledar
Za avstrijsko podjetje Kotanyi, ki ga vsi poznamo po njihovih odličnih in raznolikih začimbah, smo izdelali idejno zasnovo 12 listnega koledarja v obliki začimbne stekleničke in jo tudi grafično realizirali. V koledarskem delu je vsak mesec predstavljena ena izmed začimb ter njen namen uporabe v pripravi hrane. Po preteku aktualnega leta, koladarski del odtrgate na perforiranem delu in ostane vam priročna knjižica.

koledar-vreckaIMP koledar in darilna vrečka
Za potrebe podjetja IMP promont vsako leto izdelamo novo zgodbo z grafiko, ki je osnova za njihov program poslovnih daril. Grafiko apliciramo nato na 3-delni koledar in darilno vrečko, klasično ter elektronsko voščilnico. Enako zgodbo in grafiko potem v podjetju uporabljajo tudi v potrebe promocijskih tiskovin in oglasov.
Če imate željo biti letos malce drugačni, nam lahko pišete ali nas pokličete. Prisluhnili bomo vašim željam.
Lahko vam izdelamo golo idejo in grafično izvedbo, po potrebi pa organiziramo tudi izdelavo daril na “ključ”.

 

 

Deli z ostalimi: