Družabna omrežja

jagoda_skupina

Facebook ni samo preživljanje prostega časa in klepet s prijatelji. Uporaba družabnih omrežij je že dolgo tudi učinkovit kanal za utrjevanje poslovne filozofije, iskanje partnerjev ali kupcev, promocijo izdelka ali blagovne znamke in še mnogo drugega. S strokovnim prijemom vam lahko poleg svetovanja tudi izdelamo poslovni profil, ki vas bo zastopal in tržil daleč bolje od osebnega. Po potrebi tudi skrbimo zanj.

Pr Črnet – ekološka kmetija

pr-crnet-fb

V sklopu spletne strategije trženja smo oblikovali in izdelali spletne strani ekološke kmetije Pr’Črnet – prcrnet.si
Spletna stran je izdelana v unikatni obliki, oblikovana pa je s poudarkom na domačnosti in uporabnosti, za urejanje vsebine pa uporablja WordPress CMS.
Spletna predstavitev je prilagojena tudi za mobilne naprave. Poleg tega smo vzpostavili strani tudi na družabnih omrežjih.

FB pr’črnet


Javor trgovina

javor-fbZa naročnika Javor trgovina d.o.o. smo pripravili vizualni koncept in izdelali spletno stran podjetja,
ki je namenjena njihovim strankam in potencialnim kupcem. Spletna stran ponuja možnost dodajanja
akcijskih ponudb, cenovnih ugodnosti, novic in je v celoti prilagojena mobilnim napravam. Večino svojih prodajnih aktivnosti bodo promovirali in objavljali na družabnih omrežjih.

FB Javor trgovina

Dobo – social

dobo-fbZa podjetje DOBO – Tatjana Dobovšek s.p. smo izdelali vizualni marketinški koncept za potrebe klasičnih in elektronskih medijev, družabnih omrežij in sistema direktnega oglaševanja preko elektronske pošte. Vizualni koncept smo izkoristili tudi za celovito grafično in vsebinsko prenovo spletne predstavitve, kjer smo dodali prilagodljiv prikaz za tablice in mobilne telefone ter vzpostavili stran podjetja na Facebook in Google+..

FB Dobo

 


Sveča manj – Prižgite virtualno svečo

svecamanj-fbPrižgite virtualno svečo

Ohranjanje spomina na drage ni vezano samo na 1. november. Na njih se lahko spomnite kadarkoli in jim posvetite nekaj besed ter prižgete virtualno svečo – 24892 prižganih sveč.

FB Sveča manj

 


Vargalant – social

vargalant-fbV podjetju Vargalant Original d.o.o. so oblikovno posodobili spletno mesto vargalant.si.Želeli so večjo preglednost ponudbe in jo tudi razširili z rally programom in programom za starodobnike.Oblika in funkcionalnost novih spletnih strani sta prilagojeni večji informativnosti in uporabnosti, sama stran pa deluje v HTML5 in
CSS3 okolju z prilagodljivim prikazom za tablice in mobilne telefone. Pridružili so se tudi družabnim omrežjem… ( FB, G+; )

FB Vargalant

Deli z ostalimi: