Celostna grafična podoba

jagoda_skupina

Celostna grafična podoba ali skrajšano CGP je prvi vizualni kontakt vaše organizacije z naročniki. Zaželeno je torej, da izraža duh ki vlada v podjetju. Predvsem pa vam enkratna izdelava in standardizacija tega mnogo olajša pojavljanju kjerkoli kasneje. Je mnogo več kot samo logo, kot nekateri mislijo….

Celostna grafična podoba podjetja je takoreko prvi stik in predstavitev delovanja. Vloge tega zelo pomembnega dejavnika se še vedno premalo zavedamo, saj se nam zdi nepotreben strošek, pa temu seveda ni tako. V razvitem tržnem gospodarstvu je prepoznavnost in sistem razlikovanja še kako pomemben, saj s tem izražamo poslovnost, zanesljivost in kvaliteto, to pa so dejavniki, ki so v poslovnem svetu nepogrešljivi.
Izdelava grafične podobe je nujna in opraviljiva tudi iz preprostih ekonomskih razlogov. Strošek izdelave je enkraten, njene prednosti pa lahko koristimo vsak trenutek, kar nam prihrani čas in nepotrebne stroške, reši pa nas tudi slabih grafičnih improvizacij, ki delajo podjetju dolgoročno škodo. Vsaka celostna grafična podoba je izdelana kot priročnik, ki nam omogoča uporabo v vsakem trenutku, ko potrebujemo elemente za pojavnost podjetja.

REFERENČNI PROJEKTI

KOLIKO BO STALO

Deli z ostalimi: